Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Για τη δικαστική διεκδίκηση των αναδρομικών


Συνάδελφοι,
Αναφορικά με το θέμα της δικαστικής διεκδίκησης της αναδρομικής χορήγησης των δώρων Χριστουγέννων, Πάσχα και του επιδόματος αδείας σας και σε συνέχεια των ανακοινώσεων και των σχετικών γνωμοδοτήσεων των Νομικών Συμβούλων της Α.Δ.Ε.Δ.Υ και της Δ.Ο.Ε γνωρίζουμε ότι:
Το Δ.Σ του Συλλόγου κατέβαλλε προσπάθεια συντονισμού των ενεργειών μας απευθυνόμενο στο Δικηγορικό Σύλλογο Κέρκυρας, προκειμένου να ανατεθεί σε δικηγόρους της Κέρκυρας η διεκπεραίωση της διαδικασίας συλλογικά και προφανώς οικονομικότερα.

Ο Σύλλογος επικαλούμενος αποφάσεις των οργάνων του μας ενημέρωσε ότι δεν είναι δυνατή η κεντρική διαχείριση και ανάθεση αυτών των διαδικασιών και μας παρέπεμψε σε όλα τα μέλη του ξεχωριστά.

Κατά συνέπεια δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε ενέργειες για το ζήτημα αυτό. Θα πρέπει κάθε Σύλλογος διδασκόντων ή ατομικά καθένας μας να κάνει τις καλύτερες επιλογές από τους νομικούς που ήδη ασχολούνται με το θέμα αυτό.

Από τα κείμενα των γνωμοδοτήσεων προκύπτει ότι οι ενέργειές μας θα πρέπει να είναι άμεσες, εξαιτίας του πιεστικού διαστήματος που μεσολαβεί μέχρι την πιθανή ημερομηνία έκδοσης των αποφάσεων του Σ.Τ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου