Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Κινητοποίηση στο Υπουργείο Παιδείας-Απόφαση για πρόσθετη 3ωρη στάση εργασίας την Παρασκευή 1.2.2019


Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας στο πλαίσιο της κοινοποίησης της Δ.Ο.Ε την Παρασκευή 1 του Φλεβάρη αποφάσισε ομόφωνα:

1. Να κηρύξει 3ωρη  στάση εργασίας (3 πρώτες ώρες του πρωινού προγράμματος) για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των συναδέλφων μας στο συλλαλητήριο που πραγματοποιείται στην Αθήνα, στις 1 το μεσημέρι στο Υπουργείο Παιδείας. Επισημαίνεται ότι ήδη η Δ.Ο.Ε έχει κηρύξει 3ωρη στάση για το υπόλοιπο διάστημα της ημέρας.
2.   Να παρέχει κάθε δυνατή διευκόλυνση σε όσους συναδέλφους θέλουν και μπορούν να συμμετάσχουν στη δράση αυτή (οικονομική, οργανωτική κ.λπ).
3.      Να συζητηθεί το θέμα των νέων παρεμβάσεων του τοπικού κινήματος για το θέμα αυτό στο πλαίσιο του κύκλου έκτακτων γενικών συνελεύσεων που ήδη αποφάσισε η Δ.Ο.Ε μετά τη συνάντησή του με την ηγεσία του Υ.Π.Ε.Θ.

Καλούμε όποιους συναδέλφους θα μεταβούν στην Αθήνα για να ενισχύσουν τον αγώνα απέναντι στην πολιτική της ανεργίας να επικοινωνήσουν με μέλη του Δ.Σ για να γίνει ο καλύτερος δυνατός συντονισμός μετακίνησής τους.

Σύμφωνα με την απόφαση της Δ.Ο.Ε αγωνιζόμαστε για:
  • Άμεσους μαζικούς διορισμούς εκπαιδευτικών σε όλες τις ανάγκες της εκπαίδευσης, σύμφωνα με τις θέσεις του εκπαιδευτικού κινήματος
  • Αναγνώριση του συνόλου της προϋπηρεσίας των αναπληρωτών
  • Κανένας αναπληρωτής να μην μείνει χωρίς δουλειά τον Σεπτέμβρη
  • Ίσα δικαιώματα μόνιμων – αναπληρωτών εκπαιδευτικών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου