Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

ΣΕΠΕ-ΕΛΜΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: ΑΠΕΡΓΙΑ Πέμπτη 17 Γενάρη 2019


ΣΕΠΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ – ΕΛΜΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΠΕΜΠΤΗ 17 ΓΕΝΑΡΗ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ
11 π.μ  διαμαρτυρία στην παλιά Νομαρχία

Η μαζική και μαχητική παρουσία την Παρασκευή 11/1 και τη Δευτέρα 15/1,  χιλιάδων εκπαιδευτικών στην Αθήνα αλλά και σε όλες τις πόλεις της χώρας, ήταν η απάντηση του κόσμου της εργασίας  στην κυβέρνηση.

Η εκπαιδευτική κοινότητα δήλωσε περίτρανα την αντίθεσή της στην ανακυκλούμενη ανεργία, στις απολύσεις χιλιάδων αναπληρωτών, στο ανταγωνιστικό και ανθρωποφαγικό εργασιακό περιβάλλον που ευαγγελίζεται η κυβέρνηση για τους τωρινούς και μελλοντικούς εργαζόμενους, για μας , για τους μαθητές μας και για τα παιδιά μας. Για αυτό η συμμετοχή όλων των συναδέλφων στην απεργία της Πέμπτης κρίνεται ως απαραίτητη.

Η ΑΔΕΔΥ προκηρύσσει 24ωρη απεργία για όλο το Δημόσιο για την Πέμπτη 17/1,  με αίτημα: ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ για τον τρόπο διορισμού στην εκπαίδευση.

ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ – ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΟΝΤΟΛΟΓΙΟ
ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ

Ο ΣΕΠΕ και η ΕΛΜΕ Κέρκυρας:


  • συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ ( η ΕΛΜΕ προκηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας 8-11 π.μ και τις 3 τελευταίες ώρες του απογευματινού κύκλου και η ΟΛΜΕ  στάση εργασίας 11-2μ.μ και τις πρώτες 3 ώρες του απογευματινού κύκλου)
  • καλούν σε σύσκεψη την Τετάρτη 16 Γενάρη στα γραφεία της ΕΛΜΕ, στις 19:30 στο Μαντούκι όλους τους συναδέλφους, μόνιμους και αναπληρωτές , της Α/θμιας και της Β/θμιας ,για την οργάνωση της απεργίας της Πέμπτης.
  • καλούν σε συγκέντρωση την ΠΕΜΠΤΗ 17 ΓΕΝΑΡΗ στις 11:00 στη Νομαρχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου