Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

Οικονομική ενίσχυση οικογένειας συναδέλφων εκπαιδευτικών

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

απευθύνουμε έκκληση για οικονομική βοήθεια σε οικογένεια συναδέλφων μας εκπαιδευτικών για τη θεραπεία του γιου τους, μαθητή Γ’ Λυκείου, που αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Η ανάγκη μετάβασης στην Αθήνα είναι άμεση ώστε να υποβληθεί σε θεραπείες και να ακολουθήσει χειρουργείο. Οι συνάδελφοι αντιμετωπίζουν σοβαρό οικονομικό πρόβλημα αναφορικά με την αποκατάσταση της υγείας του παιδιού τους και σας παρακαλούμε θερμά για την οικονομική τους ενίσχυση.    

            Καθημερινά συμπολίτες μας ανεβαίνουν το δικό τους Γολγοθά τόσο μέσα όσο και έξω από τη σχολική τάξη. Τα προβλήματα υγείας, οι οικογενειακές υποχρεώσεις και οι συνεχείς απαιτήσεις εξουθενώνουν. Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας κάνει έκκληση τόσο στα μέλη του, όσο και σε όλους τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών της χώρας καθώς και τους γονείς να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους και να στηρίξουν οικονομικά την οικογένεια στον αγώνα της.

            Παρακαλούμε τα χρήματα να καταβληθούν, μεμονωμένα είτε ανά σχολείο, στο λογαριασμό της οικογένειας.

Τράπεζα Πειραιώς

APIΘMOΣ ΛOΓAP. 6582151243186

IBAN GR 2301715820006582151243186

TΣIKPIKΩNHΣ KΩNΣTANTINOΣ

  Όλα τα στοιχεία του παιδιού αναφορικά με το θέμα (γνωματεύσεις, εξετάσεις, αποτελέσματα επεμβάσεων κ.α.) βρίσκονται στη διάθεση του Συλλόγου μας και μπορείτε να επικοινωνήσετε για να ενημερωθείτε από τα μέλη του Δ.Σ. ΣΕΠΕ Κέρκυρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου