Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Ανακοίνωση - καταγγελία


Συνάδελφοι,

Το Δ.Σ του Σ.Ε.Π.Ε Κέρκυρας, στη συνεδρίαση της 19ης του Σεπτέμβρη, στην οποία συμμετείχαν και οι αιρετοί του Π.Υ.Σ.Π.Ε, αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:
Καταγγέλλει και καταδικάζει την εμφάνιση ψεύτικου προφίλ σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, που χρησιμοποιήθηκε για «καταγγελία» για το Π.Υ.Σ.Π.Ε Κέρκυρας.
Η λογική των κουκουλοφόρων δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή στην κοινωνία του δημοκρατικού και ελεύθερα εκφραζόμενου εκπαιδευτικού κόσμου μας. Η πρακτική επιτήδειων που χρησιμοποιούν τρόπους και μέσα που παραπέμπουν σε άλλες εποχές δεν έχει την παραμικρή ανοχή μας.
Ξέρουμε και μπορούμε να αντιπαρατεθούμε για τις ιδέες, τις απόψεις, τις διεκδικήσεις μας. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με ανόθευτους και διαυγείς όρους ειλικρίνειας, ευθύτητας και εντιμότητας.
Ο κλάδος μας διαχρονικά πάλεψε για το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης, στήριξε δίκαια αιτήματα και υπερασπίστηκε την πάλη καθενός για τη διασφάλιση όσων του ανήκουν.  
Το Δ.Σ θα πάρει κάθε μέτρο για να μην ξαναεμφανιστούν ανάλογα φαινόμενα, που απειλούν τη δημοκρατία μας και την αναγκαία συνδικαλιστική δεοντολογία σε όλους τους τομείς έκφρασης των μελών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου