Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

Πληροφορίες: E.  Μαλαχά 6946125473

                    Γ.  Πουλιάσης   6944725246

Κέρκυρα  18/03/2014

Αρ. Πρωτ.:24

 

ΠΡΟΣ: Μέλη Συλλόγου

 

 

 

 

 

 

ΘΕΜΑ: ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

 

Συνάδελφοι – σσες το Δ.Σ. του Συλλόγου μαςομόφωνα καταγγέλλει κάθε προσπάθεια των στελεχών της εκπαίδευσης που επιχειρεί να διασπάσει την ενότητα των μάχιμων εκπαιδευτικών και να δημιουργήσει συνθήκες τρομοκρατίας και εκφοβισμού.

Σχετικά με τις ενέργειες σχολικού συμβούλου που στοχεύει να παρουσιάσει τις «φιλικές» επισκέψεις σεσχολικές μονάδες και τις συζητήσεις με τους διευθυντές τους, ως πραγματοποίηση και αποδοχή των σεμιναρίων για την «αξιολόγηση», σας ενημερώνουμε πως κάθε σχετική επίσημη πρόσκληση για τα σχετικά σεμινάρια μπλοκαρίστηκε  από την καθολική Αντίδραση – Αντίσταση της εκπαιδευτικής κοινότητας που αρνείται να νομιμοποιήσει ως αυτόχειρας τα εργαλεία της εργασιακής – οικονομικής – κοινωνικής εξόντωσης μας.

Κανένας διευθυντής δεν έχει δεχτεί επίσημη ενημέρωση στο ζήτημα της «αξιολόγησης», πλην δύο που το ζήτησαν  οι  ίδιοι εγγράφως ύστερα από απόφαση των συλλόγων διδασκόντων τους, καθώς η Δ.Ο.Ε και ο Σ.Ε.Π.Ε. προχώρησαν και θα προχωρήσουν σε κάθε συνδικαλιστική ενέργεια που θα ακυρώνει τα σεμινάρια της ντροπής και των απολύσεων.

Το Δ, Σ. του συλλόγου μας χαιρετίζει την μαζικότατη και δυναμική στάση των συλλόγων διδασκόντων που αρνούνται τη στελέχωση των ομάδων εργασίας και καλούν και όσους συναδέλφους που δεν έχουν ακόμα συνεδριάσει να το πράξουν ώστε όλοι μαζί ενωμένοι και αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε την εργασία μας και την ίδια μας την ζωή.

Τονίζουμε σε όλους ότι  μόνο εγγράφως και με  ορισμό συγκεκριμένης ημέρας και ώρας μπορούν να ενημερώνουν οι σύμβουλοι, όλα τα υπόλοιπα είναι προσπάθειες να κάμψουν την ενότητα των συναδέλφων,  οι απειλές και οι πιέσεις από ορισμένους όπως επίσης και ο ισχυρισμός ότι ενημέρωσαν τους διευθυντές από το τηλέφωνο, δεν μπορούν ν αποτελούν σοβαρή στάση απέναντι στους χιλιάδες συναδέλφους που με τις χιλιάδες υπογραφές  και τις αποφάσεις κατά των ομάδων εργασίας,μάχονται ενάντια στις πολιτικές που στοχεύουν τον εκπαιδευτικό και το  σχολείο.

Οι επίδοξοι αξιολογητές τουλάχιστον ας σταθούν με αξιοπρέπεια απέναντι στους αγωνιστές εκπαιδευτικούς που υπερασπίζονται το δημόσιο σχολείο και να μην προσπαθούν να σπείρουν την διχόνοια ανάμεσά τους. Η τρομοκρατία και ο εκφοβισμός δεν θα περάσουν!

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα στέλεχος της μνημονιακής εκπαιδευτικής πολιτικής να μας εξοντώσει! Θα μας βρίσκουν παντού μπροστά τους!

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου