Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Κήρυξη Στάσεων Εργασίας από συνεδριάσεις του Συλλόγου Διδασκόντων

Συνάδελφοι/ισσες,

Το Σάββατο 23/10/2021, στην Ολομέλεια των Προέδρων της ΔΟΕ εκφράστηκε για μια ακόμη φορά η καθολική διάθεση των εκπαιδευτικών της Π.Ε. για συνέχιση του αγώνα ενάντια στο αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης και στην  αξιολόγηση/ιδιωτικοποίηση της σχολικής μονάδας, με τις αποφάσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των Συλλόγων Π.Ε. που ζητούν ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ-ΑΠΟΧΗΣ.

 

Στην κατεύθυνση αυτή και μέχρι να βγουν οι νέες αποφάσεις και δράσεις του Δ.Σ. της ΔΟΕ και του Συλλόγου μας:

 

·           Καλούμε τους εκπαιδευτικούς να μην συμμετέχουν σε καμιά συνεδρίαση του Συλλόγου Διδασκόντων για την «αποτίμηση του 2020-21» και τη «συγκρότηση ομάδων και σχεδίων δράσης του 2021-22». Η προθεσμία άλλωστε γι αυτές τις συνεδριάσεις έχει λήξει με βάση την Υπουργική Απόφαση(αρ. 4 και 10) στις 30/9 και 10/10 αντίστοιχα και δεν πραγματοποιήθηκαν, λόγω της μαζικής συμμετοχής μας στην Απεργία-Αποχή και άρα κανείς δεν νομιμοποιείται να τις συγκαλεί ξανά και ξανά συνεδριάσεις με το ίδιο θέμα.

 

Για την περίπτωση σχολείων που παρά τα προαναφερόμενα, ο/η διευθυντής/τρια ή προϊστάμενος/η καλέσουν συνεδρίαση του Συλλόγου Διδασκόντων, κηρύσσουμε με βάση και τις αποφάσεις της Γενικής μας Συνέλευσης (19/10) Στάσεις Εργασίας 1.15-2.00μ.μ., για τη Δευτέρα 25 και την Τρίτη 26 Οκτωβρίου καθώς και 2ωρη Στάση Εργασίας για την Τετάρτη 27/10/2021.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου