Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Πρόσκληση σε τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου

Συνάδελφοι,

Σας καλούμε, σε εφαρμογή των άρθρων 14-18 του καταστατικού μας, σε τακτική Γενική Συνέλευση των μελών μας Δ.Σ την Τετάρτη 9.10.2018, ώρα 6.30 μ.μ στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Κέρκυρας, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Προτάσεις συνδικαλιστικής φύσης (σύμφωνα με το άρθρο 14 του καταστατικού «οι εγκεκριμένες από τη Γ.Σ. προτάσεις υποβάλλονται από το Δ.Σ. στη ΔΟΕ για να συμπεριληφθούν στον προγραμματισμό για τον επόμενο συνδικαλιστικό χρόνο)».

2. Θέμα: Αγωνιστικός προγραμματισμός του κλάδου – πραγματοποίηση κύκλου γενικών συνελεύσεων (αρ. πρωτ. 137/ 27.9.2019 έγγραφο της Δ.Ο.Ε).

3. Πλαίσιο τοπικών δράσεων για την ανάδειξη των ζητημάτων του κλάδου και του Συλλόγου μας.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει η προβλεπόμενη απαρτία, η οποία σύμφωνα με το άρθρο 15 του καταστατικού μας απαιτεί την παρουσία 50 % του συνόλου + 1 μέλη, η Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί ανεξάρτητα από τον αριθμό των συμμετεχόντων μελών την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, ώρα 6.30 μ.μ στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Κέρκυρας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εκπαιδευτικοί της Π.Ε Κέρκυρας, που επιθυμούν να είναι μέλη του Συλλόγου μας.

Συνάδελφοι,

Διανύουμε μια κρίσιμη κατάσταση για την εκπαίδευση και την κοινωνία μας. Η συμμετοχή, η δράση και η αλληλεπίδρασή μας είναι εργαλεία που θα βοηθήσουν να διαμορφώσουμε ένα κίνημα διεκδίκησης, αγώνων και αποτελεσματικότητας. Η αξιοποίηση των καταστατικών διαδικασιών παρέχει τις εγγυήσεις ενός δημοκρατικού, συλλογικού, οργανωμένου συνδικάτου.

Σας καλούμε όλους να συμβάλλετε με την ουσιαστική συμμετοχή σας στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που ταλανίζουν το δημόσιο σχολείο και να δώσετε ώθηση για δυναμικές διεκδικήσεις που θα ανοίγουν νέα προοπτική στην εκπαίδευσή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου