Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας

1. Συλλαλητήριο στο εργατικό Κέντρο Κέρκυρας- πρόσθετη στάση εργασίας μιας ώρας την Τετάρτη 2 του Οκτώβρη 2019

Με βάση την απόφαση της Α.Δ.ΕΔ.Υ για πραγματοποίηση 3ωρης στάσης εργασίας (11-2) την Τετάρτη 2 του Οκτώβρη και τη συμμετοχή μας στο συλλαλητήριο που θα γίνει στο χώρο του Εργατικού Κέντρου Κέρκυρας στις 10 το πρωί της ημέρας αυτής το Δ.Σ. του Συλλόγου μας αποφάσισε ομόφωνα να κηρύξει στάση εργασίας μιας επιπλέον ώρας (10-11) για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των συναδέλφων μας.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν δυναμικά στην κινητοποίηση ενάντια στο «αναπτυξιακό νομοσχέδιο» των αντεργατικών ρυθμίσεων για τα εργασιακά και το συνδικαλιστικό νόμο, που προωθεί η κυβέρνηση για ψήφιση στη Βουλή.

2. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019, στις 13.30 στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπ/σης Ιονίων Νήσων.

Το Δ.Σ του Συλλόγου πραγματοποιεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019 στις 13:30 στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπ/σης Ιονίων Νήσων, για την ανάδειξη των σοβαρών τοπικών εκπαιδευτικών προβλημάτων, την ανάγκη μόνιμων διορισμών στην εκπαίδευση, την ανατροπή των πολιτικών λιτότητας και υποβάθμισης της δημόσιας εκπαίδευσης και την έμπρακτη αναγνώριση του ρόλου και της προσφοράς του εκπαιδευτικού, προτάσσοντας και διεκδικώντας την ικανοποίηση του συνόλου των αιτημάτων του κλάδου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου