Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Τακτική Γενική Συνέλευση


 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΠΕΜΠΤΗ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023  ΚΑΙ ΩΡΑ 19:00

ΣΤΟ 6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας  ΣΑΣ  ΚΑΛΕΙ  ΣΕ  ΤΑΚΤΙΚΗ  ΓΕΝΙΚΗ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023 ΚΑΙ ΩΡΑ 19:00 ΣΤΟ 6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (Κύπρου 1) ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

 

1.      Εκλογή Προεδρείου της Γ.Σ.

 

2.      Ενημέρωση σχετικά με την πορεία της Απεργίας-Αποχής της Ατομικής Αξιολόγησης και της στάσης μας στις τελικές συνεδριάσεις των Συλλόγων Διδασκόντων για την τελική αποτίμηση στην αυτοαξιολόγηση της σχολικής μονάδας. Επαναπροκήρυξη απεργίας-αποχής και των στάσεων εργασίας (ΑΔΕΔΥ-ΔΟΕ –Πρωτοβάθμια Σωματεία) από όλες τις αξιολογικές διαδικασίες του ν 4823/21 , αν το ΥΠΑΙΘ επιδιώξει να τις βγάλει παράνομες.

 

3.      Συζήτηση και προτάσεις για τα θέματα που μας απασχολούν μπροστά στην 92η Γ.Σ. του κλάδου στις 27-29/6/23 (εργασιακά-μισθολογικά-συλλογική σύμβαση εργασίας- αξιολόγηση-διορισμοί-ωράριο νηπιαγωγών- ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά-θέματα περιεχομένου της εκπαίδευσης κλπ.)

 

4.       Ψηφοφορίες

 

Συνάδελφοι/συναδέλφισσες,

στις δύσκολες για τους εργαζόμενους ημέρες που ζούμε, η συμμετοχή όλων μας στην Τακτική Γ. Σ. του συλλόγου μας είναι επιβεβλημένη για την ενημέρωση μας πάνω στα προβλήματα του κλάδου που βιώνουμε καθημερινά, για να εκφράσουμε τη γνώμη και τις θέσεις μας, για την προώθηση των λύσεών τους. Ιδιαίτερα την περίοδο αυτή που τα συνδικάτα και ο διεκδικητικός συνδικαλισμός έχουν τεθεί υπό διωγμό από την κυβέρνηση και το ΥΠΑΙΘ, η μαζική παρουσία και η συμμετοχή των συναδέλφων στη Γ. Σ. 

 

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

 ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου