Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Οικονομική ενίσχυση οικογένειας συναδέλφων εκπαιδευτικών


 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σε συνέχεια της περσινής συγκινητικής σας ανταπόκρισης, απευθύνουμε και πάλι έκκληση για οικονομική βοήθεια σε οικογένεια συναδέλφων μας εκπαιδευτικών για τη θεραπεία του γιου τους, που αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Η ανάγκη μακρόχρονης παραμονής στην Αθήνα είναι απαραίτητη ώστε να υποβληθεί σε θεραπείες και να ακολουθήσει χειρουργείο. Οι συνάδελφοι αντιμετωπίζουν σοβαρό οικονομικό πρόβλημα αναφορικά με την αποκατάσταση της υγείας του παιδιού τους και σας παρακαλούμε θερμά για την οικονομική τους ενίσχυση.    

            Καθημερινά συμπολίτες μας ανεβαίνουν το δικό τους Γολγοθά τόσο μέσα όσο και έξω από τη σχολική τάξη. Τα προβλήματα υγείας, οι οικογενειακές υποχρεώσεις και οι συνεχείς απαιτήσεις εξουθενώνουν. Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας κάνει έκκληση στα μέλη του (σε επίπεδο συλλόγου διδασκόντων) να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους και να στηρίξουν οικονομικά την οικογένεια στον αγώνα της.

            Παρακαλούμε τα χρήματα να καταβληθούν, μεμονωμένα από κάθε συνάδελφο/φισσα είτε ανά σχολείο, στον λογαριασμό της οικογένειας:

Τράπεζα Πειραιώς

IBAN GR 2301715820006582151243186

TΣIKPIKΩNHΣ KΩNΣTANTINOΣ

Όλα τα στοιχεία του παιδιού αναφορικά με το θέμα (γνωματεύσεις, εξετάσεις, αποτελέσματα επεμβάσεων κ.α.) βρίσκονται στη διάθεση του Συλλόγου μας και μπορείτε να επικοινωνήσετε για να ενημερωθείτε από τα μέλη του Δ.Σ. ΣΕΠΕ Κέρκυρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου