Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Θεατρική παράσταση "Σολωμός"





Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Λόγω της συγκινητικής απήχησης από τα σχολεία και το κοινό της Κέρκυρας, η παιδική – εφηβική παράσταση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ, «ΣΟΛΩΜΟΣ», που απευθύνεται σε μαθητές Δ’ Δημοτικού έως και Α’ Λυκείου, θα επαναληφθεί από 8- 22 Ιανουαρίου, καθημερινές για τα σχολεία όλης της Κέρκυρας, και Κυριακές για το πλατύ κοινό. Το έργο προσεγγίζει με πρωτότυπο τρόπο, και τον εθνικό ποιητή Σολωμό, αλλά και τον άνθρωπο Διονύσιο. Με κύριο άξονα την κατά πρόσωπο αφήγηση και τη δραματοποίηση ατόφιων σκηνών από τη ζωή του, θέλουμε τα παιδιά να παρασύρονται σε ένα παιχνίδι ρόλων από δύο νέους ηθοποιούς, με χιούμορ και σημερινές προσλαμβάνουσες, σβήνοντας κάθε απόσταση μεταξύ ηθοποιού και θεατή.

Αυτήν την Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου, στις 12.00,  στη Μικρή Σκηνή του Δημοτικού μας Θεάτρου, το ΔΗΠΕΘΕ καλεί εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία παράσταση πριν τα Χριστούγεννα.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με την Καλλιτεχνική Διευθύντρια του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κέρκυρας, και τους συντελεστές της παράστασης.

Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες (50) θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για δηλώσεις συμμετοχής:
 
Τα ονόματα των 50 εκπαιδευτικών που θα δηλώσουν πρώτοι συμμετοχή θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στις 12:00 στο μπλογκ του συλλόγου μας: http://sepekerkyras.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου