Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Έκτακτη Γενική Συνέλευση 21 Μαρτίου


Το ΔΣ του Συλλόγου μας, χαιρετίζει τις μεγάλες  κινητοποιήσεις στις 2 και 16 του Μάρτη και τους χιλιάδες διαδηλωτές που κατέκλισαν το Υπ. Παιδείας στις μεγαλύτερες και μαχητικότερες συγκεντρώσεις των τελευταίων χρόνων με πολύ μεγάλη συμμετοχή αναπληρωτών. Χαιρετίζει επίσης τους συναδέλφους από το Σύλλογό μας που έδωσαν το αγωνιστικό παρόν τόσο στην Αθήνα όσο και στην Κέρκυρα.
Καταγγέλλει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για την αδιαλαξία, την καταστολή και  την επιμονή του Υπ. Παιδείας  στην εφαρμογή των αντιεκπαιδευτικών μεταρρυθμίσεων του εκπαιδευτικού Μνημόνιου.  Στις διαδηλώσεις του Μάρτη, αποδείχτηκε για άλλη μια φορά ότι όσα μέτρα ασφαλείας και καταστολής κι αν ληφθούν (σύρτες, θωρακισμένες πόρτες, ΜΑΤ, «λοκ άουτ» στους εργαζόμενους στο Υπ. Παιδείας που
εκδιώχτηκαν πριν από τη διαδήλωση κλπ) δεν μπορούν να σταματήσουν την αποφασιστικότητα του κινήματος.
 Οι διαδηλωτές εκπαιδευτικοί με την μαχητικότητα και αποφασιστικότητά  έσπασαν  την τρομοκρατία στην πράξη.
Συνάδελφοι συνεχίζουμε
Όλοι μαζί σε έναν ενωτικό, πολύμορφο, παρατεταμένο αγώνα για να σπάσουμε το φραγμό της αδιοριστίας και κάθε μορφή ελαστικής εργασίας.
Ο αγώνας για μαζικούς διορισμούς ΤΩΡΑ είναι αγώνας για το δημόσιο σχολείο, είναι αγώνας για όλους τους εκπαιδευτικούς.
Την Τετάρτη   21/03/2018 στις  6.00μμ, στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Γενική συνέλευση για να  οργανώσουμε   τη  συνέχεια του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου