Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Συγχαρητήρια στους αθλητές



Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους τρεις Κερκυραίους αθλητές που διακρίθηκαν στους βαλκανικούς αγώνες κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης. Ο Νίκος Νεράντζης, ο Δημήτρης Μονόπωλης και η Παναγιώτα Δόση, κόρη του συναδέλφου μας καθηγητή Φυσικής Αγωγής Θεόδωρου Δόση, με μεγάλο ατομικό ρεκόρ στο άλμα εις ύψος που την ανέβασε στη δεύτερη θέση στον κόσμο, με την προσπάθεια και τη μαχητικότητά τους, μας έκαναν περήφανους και ευχόμαστε να συνεχίσουν έτσι πετυχαίνοντας και τους υπόλοιπους στόχους τους.

Οι συνεχιζόμενες επιτυχίες και τα μετάλλια σε εθνικό και διεθνές επίπεδο αποτυπώνουν τη συστηματική προετοιμασία, την προσπάθεια, τη θέληση και την επιμονή, τόσο των αθλητών όσο και των προπονητών τους.

 

Είμαστε περήφανοι για τις επιτυχίες των αθλητών του κερκυραϊκού στίβου, διότι  αυτοί με τον αγώνα τους συμβάλλουν στην αναβάθμιση του αθλητικού επιπέδου του νησιού μας και στην προβολή του σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, αλλά ταυτόχρονα σηματοδοτούν την επιτακτική ανάγκη ανάληψης άμεσων πρωτοβουλιών όλων των εμπλεκόμενων φορέων και σωματείων για τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων και υποδομών του νησιού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου