Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Συγκρότηση ΔΣ

Σας κάνουμε γνωστό ότι σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών της 2ης Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση τη Δευτέρα, 6/06/2016 των νέων μελών του Δ.Σ. με θέμα «Συγκρότηση σε Σώμα». Από τη συνεδρίαση αναδείχθηκαν μετά από ψηφοφορία και με ομόφωνη απόφαση των μελών οι εξής:
Πρόεδρος: Μαλαχά Ελένη
Αντιπρόεδρος: Κώστα Αγγελική
Γεν. Γραμματέας: Γαστεράτος Δημήτριος
Ταμίας: Παναγιώτου Παναγιώτης
Ειδικός Γραμματέας: Τασούλας Λάμπρος
Μέλη: Κουρσάρης Αντώνιος, Μαγουλάς Βασίλης, Ίσερης Κων/νος, Ροσιλόβαλης Στέργιος
Το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, που προέκυψε από τις παραπάνω αρχαιρεσίες, ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους για τη συμμετοχή τους στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.

            Δηλώνουμε ότι θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των συναδέλφων μας στις δύσκολες οικονομικές και πολιτικές συνθήκες που όλοι μας βιώνουμε καθημερινά με πνεύμα συλλογικότητας και αγωνιστικότητας.

            Έχοντας τη βαθιά επίγνωση ότι ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κέρκυρας έχει αναδειχθεί ως κέντρο συντονισμού των ενεργειών και των δράσεων συνεπικουρικά με άλλους συνδικαλιστικούς φορείς του νησιού μας, δεσμευόμαστε για την προάσπιση και την προώθηση των κεκτημένων του κλάδου μας και των ζητημάτων που αφορούν όλους τους εργαζόμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου