Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

Πληροφορίες: E.  Μαλαχά 6946125473

                    Γ.  Πουλιάσης   6944725246

Κέρκυρα  20/02/2014

Αρ. Πρωτ.: 10

 

ΠΡΟΣ: Μέλη Συλλόγου,  

             Μέλη Δ.Σ της ΔΟΕ

 

 

Θέμα: Καταγγελία για Σχολικούς Συμβούλους ν . Κέρκυρας.

Τα μέλη του Δ. Σ. του Σ.Ε.Π.Ε. ομόφωνακαταγγέλλουμε την επιχειρούμενη προσπάθεια  Σχολικών Συμβούλων του ν. Κέρκυρας να  μετατρέψουν τις επισκέψεις τους στις σχολικές μονάδες σε«ενημερώσεις για την αξιολόγηση». Επιθυμούν ναανατρέψουν την ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ -ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ των εκπαιδευτικών  ενάντια στην «αξιολόγηση» και στην στελέχωση των «ομάδων εργασίας» με αντισυναδελφικές τακτικές.

Συνάδελφοι – σσες σας καλούμε:

να αρνηθείτε «προφορικές εντολές» πού εκφέρονται από Σχολικούς Συμβούλους και αφορούν δράσεις σχετικές με την «αξιολόγηση». Επίσης  σας ενημερώνουμε πως ο σύλλογος διδασκόντων έχει την αρμοδιότητα να αποφασίσει την πρόσκλησησχολικών συμβούλων στην σχολική του μονάδα και πως κάθε αλλαγή του εκπαιδευτικού ωραρίου πραγματοποιείται στα πλαίσια της ενδοσχολικής επιμόρφωσης.. Δεν είστε λοιπόν υποχρεωμένοι -εςνα συναινείτε σε «ενημερώσεις» που δεν έχουν τα παραπάνω προαπαιτούμενα.
να ενημερώνετε τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου σας, για κάθε επίσκεψη, όποιος και αν είναι ο λόγος  ή το πρόσχημα που οι σχολικοί σύμβουλοιεπικαλούνται.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου