Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

 

Πληροφορίες: E.  Μαλαχά 6946125473

                    Γ.  Πουλιάσης   6944725246

Κέρκυρα  13/02/2014

Αρ. Πρωτ.:17

 

ΠΡΟΣ: ΜΕΛΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 

ΚΟΙΝ. ΔΟΕ

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Συνάδελφοι – σσες ενεργοποιώντας την τρίωρη στάση του συλλόγου μας μπλοκάραμε την νομιμοποίηση των μηχανισμών κατηγοριοποίησης, μισθολογικής καθήλωσης που η συγκυβέρνηση αποκαλεί «αξιολόγηση» στο σεμινάριο της Σχολικής Συμβούλου κας Ζερβού Μαρίας.

Δυστυχώς η Σχολική Σύμβουλος μας ενημέρωσε πως θα προχωρήσει και σε άλλα σεμινάρια σε περιοχές της Κέρκυρας αγνοώντας τις συνδικαλιστικές ενέργειες του Σ.Ε.Π.Ε αλλά και την συνολική διαφωνία των συναδέλφων να «αυτοχειριαστούν» συμμετέχοντας σε προκαθορισμένες διαδικασίες απόλυσης τους. Η στρατηγική της είναι προφανής καθώς επιδιώκει να πλήξει οικονομικά τους συναδέλφους και ιδιαίτερα τα μέλη του Δ.Σ. Αλλά δεν μας μέτρησε καλά. Η ζωή μας καταστρέφεται ήδη από τις πολιτικές του μνημονίου που η ίδια στηρίζει και δεν κάνουμε πίσω ούτε ένα βήμα. Θα μας βρίσκει παντού μπροστά της!

Επίσης η Σχολική Σύμβουλος αγνόησε της απόφαση του συλλόγου για τρίωρη στάση, και δεν ματαίωσε το σεμινάριο όπως όφειλε ως μέλος του συλλόγου.  

Συνεχίζουμε την οργάνωση της δράσης μας ενάντια στην «αυτοαξιολόγηση» της σχολικής μονάδας και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, χαιρετίζουμε τη στάση των συναδέλφων μας νηπιαγωγών του νότου που συμμετείχαν καθολικά στη στάση εργασίας όπως και  τα δημοτικά σχολεία που στήριξαν την κινητοποίηση, χαιρετίζουμε επίσης τη στάση των γονέων, που συμμετείχαν και στάθηκαν στο πλευρό μας, κατανοώντας ότι οι δάσκαλοι των παιδιών τους αγωνίζονται για μια καλύτερη εκπαίδευση.

Καλούμε τους συναδέλφους όλης της Κέρκυρας ναακολουθήσουν το παράδειγμα των συναδέλφων στο νότο, με μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις  στις υπόλοιπες περιοχές του νομού.

Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να εμποδίσουμε την καταιγίδα που ετοιμάζουν για την εκπαίδευση.  

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου