Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ και ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ"!

Πληροφορίες: E.  Μαλαχά 6946125473

                    Γ.  Πουλιάσης   6944725246

Κέρκυρα  12/01/2014

Αρ. Πρωτ.: 2

 

ΠΡΟΣ: Μέλη Συλλόγου,  Μέλη Δ.Σ της ΔΟΕ

 

 

 

ΘΕΜΑ:  Σεμινάρια για την αυτοαξιολόγηση

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, μέλη του Δ.Σ. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος,

 Την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014 πρόκειται να πραγματοποιηθεί ‘’Παιδαγωγική Σύσκεψη για την Αυτοαξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου’’ για τους Δ/ντές Σχολικών Μονάδων της 1ης, 2ης και 3ης  Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Κέρκυρας.

 Εφαρμόζοντας την, από 26 Νοεμβρίου 2013, απόφαση της Δ.Ο.Ε. (Αρ.Πρωτ.:437) για συνδικαλιστική κάλυψη με κήρυξη τρίωρων στάσεων εργασίας, σε κάθε απόπειρα πραγμάτωσης αντίστοιχων σεμιναρίων, σε οποιοδήποτε σύλλογο της Ελλάδος, το Δ.Σ. του Συλλόγου μας,ΟΜΟΦΩΝΑ στο έκτακτο Δ.Σ. της 12ης Ιανουαρίου 2014, αποφάσισετην κήρυξη, επιπρόσθετα της Δ.Ο.Ε., για την ίδια ημέρα, Τετάρτη 15 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ 2014, τρίωρης στάσης εργασίας (σύμφωνα με το άρθρο 20, παρ.1 του Ν.1264/82), καλύπτοντας πλήρως το εργασιακό ωράριο των συναδέλφων (3ωρη στάση Δ.Ο.Ε. + 3ωρη στάση του Συλλόγου μας), ώστε απρόσκοπτα να εκφρασθεί η αντίδρασή μας στην προσπάθεια του Υπουργείου Παιδείας.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, σας καλούμε να παραστείτε μαζικά και να εναντιωθούμε στην ενεργοποίηση κάθε προσπάθειας που στοχοποιεί τους εκπαιδευτικούς ως μοναδικούς υπεύθυνους των προβλημάτων, που η πολιτική της κυβέρνησης δημιούργησε στην εκπαίδευση και την κοινωνία.  

Αρνούμαστε να συναινέσουμε σε διαδικασίες που μεταφέρουν τα αποτελέσματα της μνημονιακής πολιτικής της Ε.Ε στο μαθητή, στο γονιό, στη σχολική μονάδα.

Οι μάχιμοι εκπαιδευτικοί που υπηρετούμε τη δημόσια εκπαίδευση, ξέρουμε πως η ζωντανή εκπαιδευτική διαδικασία δεν "κλείνεται" σε "κουτάκια και δείκτες".

Καλούμε όλους και όλες την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014να βρίσκονται έξω από τους χώρους διεξαγωγής των σεμιναρίων.

Οι συνάδελφοι που υπηρετούν στην 1η και 2η εκπαιδευτική περιφέρεια, στις 9πμ στη Διεύθυνση Π.Ε Κέρκυρας.

Οι συνάδελφοι που υπηρετούν στην 3η εκπαιδευτική περιφέρεια και οι νηπιαγωγοί, στις 9πμ στη Βίλα Μπερνιέ  ( 14ο Δημοτικό σχολείο ).

Καλούμε τους διευθυντές των σχολείων να μη συμμετέχουν στα σεμινάρια.

Η κήρυξη τρίωρης στάσης εργασίας της Δ.Ο.Ε. και ακολούθως η κήρυξη τρίωρης στάσης εργασίας του Συλλόγου μας, παρέχει τη ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

 ΑΠΟ ΤΙΣ 09:00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ‘’ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ’’ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου