Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Κέρκυρα  30/09/2013

Αρ. Πρωτ.: 74

 

                                                                                              ΠΡΟΣ: Μέλη Συλλόγου 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ – ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

 

Συνάδελφοι – σσες, τα μέλη του Δ.Σ. πιστεύουμε πως ο ΑΓΩΝΑΣ για την στήριξη του Δημόσιου Σχολείου και της Δωρεάν Παιδείας αλλά και για την αξιοπρέπεια του βίου μας συνεχίζεται με κάθε δράση που αποσκοπεί στην άσκηση συνδικαλιστικής πίεσης απέναντι στους μνημονιακούς εκπροσώπους της συγκυβέρνησης.

 

Ως μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας στηριζόμενοι και από συναδέλφους – σσες παρευρεθήκαμε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (27/9/2013) όπου ενημερώσαμε τους Δημοτικούς Συμβούλους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εκπαιδευτική κοινότητα στο Νομό μας. Η συνεχής ενημέρωση των συμπολιτών αλλά ιδιαίτερα των γονιών των μαθητών μας είναι από τις προαπαιτούμενες κινήσεις του συλλόγου αλλά και κάθε αγωνιστή εκπαιδευτικού που δεν αντέχει άλλο την απαξίωσή του ως πολίτης – ως εργαζόμενος.

 

Συνάδελφοι – σσες σας καλούμε την επόμενη χρονική περίοδο να χρησιμοποιήσετε τιςεκπαιδευτικές συναντήσεις με τους γονείς των μαθητών της σχολικής μονάδας που εργάζεστε ώστε να τους ενημερώσετε για τις αιτίες της αντίδρασής μας απέναντι στην «μαύρη» εκπαιδευτική πολιτικήτης Τρόικα και των μνημονιακών υποτελών της που καθορίζουν το μέλλον μας αντιμετωπίζοντάς μας ως λανθασμένα στατιστικά στοιχεία που χρειάζονται διόρθωση.

 

Η υποστελέχωση και η υποχρηματοδότηση του Δημόσιου Σχολείου αποδομεί το περιβάλλον της εργασίας μας δηλαδή το Δημόσιο Σχολείο και αυτό αφορά όχι εμάς μόνο αλλά όλους τους σκληρά φορολογούμενους εργαζόμενους γονείς του μόχθου της ανεργίας και της  αυξανόμενης φτώχειας.

 

Ως μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας θα στηρίξουμε κάθε ενέργεια που θα προβείτε και θα συμμετάσχουμεστις ενημερωτικές συναντήσεις όπου μας ζητηθεί.

 

 

Συνάδελφοι – σσες, μόνο ενωτικά –συλλογικά – δυναμικά μπορούμε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες ρήξης κι ανατροπής του εφιαλτικότερου σεναρίου της φτώχειας και της εξαθλίωσης του Δημόσιου Σχολείου που συμπαρασύρει και την ίδια μας τη ζωή

 

 Πληροφορίες: E.  Μαλαχά 6946125473

                    Γ.  Πουλιάσης 6944725246

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου