Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ


Κέρκυρα  06/06/2013

Αρ. Πρωτ.: 45

 

ΠΡΟΣ: ΜΕΛΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 

 

 

 

          Συνάδελφοι –σσες, με έγγραφό του ο Περιφερειακός Διευθυντής καλεί τους Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων να του κοινοποιήσουν όσους κι όσες από εσάς έχουν δεύτερο πτυχίο, μεταπτυχιακούς ή διδακτορικούς τίτλους σπουδών.

Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Π.Ε ομόφωνα θεωρεί πως η παραπάνω ενέργεια εμπεριέχει στοιχεία προσπάθειαςκατηγοριοποίησης των συναδέλφων..

Τα στοιχεία όλων των συναδέλφων υπάρχουν στην Υπηρεσία μας (survey και Γραφεία ΠρωτοβάθμιαςΕκπαίδευσης)Όσοι έχουν μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών τα έχουν καταθέσει  ήδη ή θα τα καταθέσουν για λόγους βαθμολογικής κινητικότητας. Καλούμε τα μέλη μας να μη «ξανα – δώσουν» τους τίτλους σπουδών τους, και τον Περιφερειακό Διευθυντή να ανακαλέσει την εντολή του ώστε να μην εμπλακούν οι Διευθυντές σε ρόλους εφαρμοστών μιας εν δυνάμει «αξιολογικής» διαδικασίας.

Επίσης συνάδελφοι σας καλούμε να μην προθυμοποιηθείτε να στείλετε το εκπαιδευτικό σας υλικό στην σελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης. Δεν είμαστε αντίθετοι με την ανατροφοδοτική παρουσίαση του εκπαιδευτικού υλικού που δημιουργείται. Η ανησυχία μας εδράζει στην πιθανή δημιουργία κλίματος διαχωρισμού της εκπαιδευτικής κοινότητας μέσω τηςπροβολής εκπαιδευτικού υλικού σε χώρους τηςΠεριφερειακής Διεύθυνσης, δηλαδή της θεσμικής αρχής που θα προβεί σε σύντομο χρόνο στον ελεγκτικόμηχανισμό μισθολογικής καθήλωσης, απαξίωσης και απόλυσης συναδέλφων που κατ ευφημισμό καλείται«αξιολόγηση»

Συνάδελφοι – σσες, αρκετή διαφοροποίηση –βαθμολογική και μισθολογική – έχουμε ανάμεσα μας, ας μην είμαστε πρόθυμοι να δημιουργήσουμε νέα πεδία τεχνητής διαφοροποίησης.

Σας ενημερώνουμε πως ήδη υπάρχει ιστοσελίδα του Σ.Ε.Π.Ε. όπου μπορείτε να στείλετε εκπαιδευτικό υλικό και να είναι προσβάσιμο σε όσους επιθυμούν, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: sepekerkyra@yahoo.gr

Πληροφορίες: E.  Μαλαχά 6946125473

                    Γ.  Πουλιάσης 6944725246

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου