Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΉΣΕΙΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ


Κέρκυρα  29/05/2013

Αρ. Πρωτ.: 40

 

ΠΡΟΣ: ΜΕΛΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 

 

 

ΘΕΜΑ: ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ

To Δ.Σ του συλλόγου ύστερα από διαμαρτυρίες συναδέλφων σχετικά με τις παιδαγωγικές συναντήσεις με τη σύμβουλο της προσχολικής αγωγής, συναντήθηκε με τη σύμβουλο στην οποία τόνισε ότι η απόφαση του συλλόγου είναι να μην επιτρέψει καμία διαδικασία αξιολόγησης, έστω και άτυπης, όπως επίσης καμία ενέργεια η όποια θα προσβάλει τους συναδέλφους.

Η σύμβουλος  τόνισε ότι ουδεμία πρόθεση έχει να προσβάλει τους συναδέλφους, ούτε να αξιολογήσει το έργο τους . Τα προγράμματα η ίδια δεν τα παίρνει στα χέρια της και ότι με στόχο να βοηθήσει ζητά από τις συναδέλφους ν ανταλλάξουν απόψεις μεταξύ τους, ώστε να ανατροφοδοτηθούν. Ζήτησε μάλιστα από το προεδρείο του συλλόγου να παραμείνει και να παρακολουθήσει τη συνάντηση, ώστε να διαπιστώσει ότι πρόκειται για παιδαγωγική και όχι για συνάντηση με στόχο την αξιολόγηση.

 Ύστερα από τις παραπάνω διαβεβαιώσεις το Δ. Σ του συλλόγου Τονίζει  ότι δε θα ανεχθεί παραβίαση των αποφάσεων των γενικών Συνελεύσεων ενάντια στην αξιολόγηση και θα σταθεί απέναντι  σε οποιονδήποτε προσπαθήσει να την εφαρμόσει δια της πλαγίας οδού.

Καλεί τους  Συναδέλφους να καταγγείλουν στο σύλλογο οποιαδήποτε πράξη θεωρούν ότι ξεπερνά τον παιδαγωγικό χαρακτήρα των συναντήσεων , είναι πράξη απολογητικού χαρακτήρα και προσβάλει την αξιοπρέπεια και την επιστημονική τους ιδιότητα, ώστε να προχωρήσει άμεσα σε επόμενες κινήσεις.

Πληροφορίες: E.  Μαλαχά 6946125473

                    Γ.  Πουλιάσης 6944725246

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου