Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΟΕ-ΕΛΜΕ-ΓΟΝΕΩΝ


        ΕΛΜΕ Κέρκυρας
Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Κέρκυρας
Σύλλογος Εκπαιδευτικών  ΠΕ Κέρκυρας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πραγματοποιήθηκε χθες (22/01/2013) στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας η συγκέντρωση που διοργάνωσαν η ΕΛΜΕ, ο ΣΕΠΕ και η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δ. Κέρκυρας, προκειμένου να καταγραφούν και να αναδειχθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εκπαίδευση στο νομό.
Διαπιστώθηκε από όλους τους ομιλητές πως οι εξελίξεις στο χώρο της εκπαίδευσης οδηγούν σε βίαια υποβάθμιση τους στο αμέσως επόμενο διάστημα.
Εκτιμήθηκε και αποφασίστηκε:
·         Να ζητηθεί από τα τρία ΔΣ που οργάνωσαν την εκδήλωση από το Δ. Κέρκυρας και την Περιφέρεια Ι. Νήσων να γίνουν τις αμέσως επόμενες μέρες συνεδριάσεις των Δημοτικού και Περιφερειακού συμβουλίου με αποκλειστικό θέμα τα προβλήματα παιδείας.
·         Να πραγματοποιηθεί παγκερκυραϊκό συλλαλητήριο για την παιδεία με απαίτηση της άμεσης λύσης των κατεπειγόντων προβλημάτων κυρίως στα θέματα των ελλείψεων εκπαιδευτικού προσωπικού, των μεταφορών των μαθητών και των λειτουργικών επισκευαστικών κονδυλίων.
·         Να εκπονηθεί σχέδιο πολύμορφων δράσεων, ώστε τα προβλήματα να παραμείνουν στην επικαιρότητα έως ότου επιλυθούν..


                                                           
Κέρκυρα 23 Ιανουαρίου 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου